Βιογραφικό

Μαρία Λεονί

Η Μαρία Λεονί Γεωργοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967, είναι naturopath – ολιστική θεραπεύτρια και δασκάλα ολιστικών θεραπειών και Ρέικι. Έχει σπουδάσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πολλές ειδικότητες των εναλλακτικών θεραπειών και έχει μεγάλη εμπειρία στην ψυχογράφηση των ανθρώπων και την ενεργειακή διάγνωση του οργανισμού.

Τα τελευταία χρόνια σπούδασε Life coaching και στα σεμινάρια και συνεδρίες της βοηθάει τους άλλους να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους για να έχουν καλύτερη υγεία, αφθονία, αγάπη και αποδοχή. Πιστεύει και εφαρμόζει την θετική σκέψη, τις θετικές προθέσεις και τους θετικούς οραματισμούς.

Πιο συγκεκριμένα, έχει εκπαιδευτεί:

στην Φυσικοπαθητική – Naturopathy, Ολιστική διατροφολογία, ανθοθεραπεία, αρωματοθεραπεία, γιόγκα και διαλογισμό, Life coaching, 10 είδη μασάζ (λεμφικό, σιάτσου, ινδικό κεφαλής, τάι μασάζ, αδυνατίσματος, σουηδικό ολιστικό, ψυχοενεργειακό, αγιουβερδικό, βιονεργειακό μασάζ προσώπου – σώματος, αρωματοθεραπείας), πνευματική θεραπεία, channeling, ρέικι, αγιουρβεδική και  κινέζικη διατροφή κ.ά.

Στόχος της δουλειάς της η επανασύνδεση του ατόμου με την αυτοθεραπευτική δύναμη μέσα του, η ενδυνάμωση της εμπιστοσύνης του εαυτού του και η καλλιέργεια μιας θετικής στάσης ζωής και σκέψης. Για να έχουμε όλοι χαρά, αγάπη, ευημερία, ισορροπία σώματος, ψυχής και πνεύματος.

To 2013 ίδρυσε τον επιμορφωτικό, πολιτιστικό και ανθρωπιστικό σύλλογο «ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ» (www.omorfoskosmos.org) στο πλαίσιο του οποίου έχει δημιουργήσει e-learning τμήματα αρωματοθεραπείας / ανθοθεραπείας και ολιστικής διατροφολογίας όπου τα έσοδα από αυτά διατίθενται για τα έξοδα του συλλόγου και για το ανθρωπιστικό έργο βοήθειας σε οικογένειες (κυρίως μονογονεικές) που έχουν πρόβλημα επιβίωσης.

Το 2015 έγινε πρόεδρος της Κοινωφελούς Συνεταιριστικής Επιχείρησης ΑΝΘΕΑ.

Σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΝΘΕΑ θα δημιουργήσει μια σειρά προιόντων φιλανθρωπίας (charity products) για την ενίσχυση του σκοπού. Επίσης, εισάγει ανθοιάματα από ορχιδέες (Living Tree Orchids) από την Σκωτία και προϊόντα προστασίας από γεωπαθητικό στρές και ακτινοβολίες από την Αυστραλία.

Το 2018 και το 2021 έγινε board member of ANME (Association for Natural Medicine in Europe) με στόχο να προάγει τα δικαιώματα των CAM θεραπειών στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη .

Το 2021 έγινε πρόεδρος στην Ελληνική Ανθοιαματική Εταιρεία για να προάγει την Ανθοθεραπεία και τα οφέλη της στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Το 2021 έγινε μέλος στο ANP  Association of Naturopathic Practitioners και στο General Naturopathic Council

Έχει επιλέξει να δουλεύει με τηλεφωνικές και skype συνεδρίες για να μπορεί να επικοινωνεί με ανθρώπους από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει συνδυάζουν μάλαξη, άσκηση, διατροφή, ιαμάτα, συμπληρώματα διατροφής, βότανα, μεταμόρφωση του νού, θεραπεία τραύματος κ.ά.

Κοινοποιήστε: