Ιάματα Living Tree Orchids

Ιάματα

Τα ιάματα από ορχιδέες Living Tree Orchids, δίνουν μια νέα διάσταση στην ανθοθεραπεία με την μοναδική τους ιδιότητα να μας συντονίζουν σε υψηλότερες δονήσεις της συνειδητότητας μας. Οι ορχιδέες σαν είδος λουλουδιού, έχουν από φύση τους, ιδιαίτερες ιδιότητες να μας συντονίζουν με το «θεϊκό μας σχέδιο» και να μας βοηθούν στην πνευματική μας ανέλιξη. Όπως οι άνθρωποι και τα ζώα έτσι και τα λουλούδια έχουν τα δικά τους επίπεδα συνειδητότητας. Όπως αντιλαμβανόμαστε το «φώς» των μοναχών και των αγίων ανθρώπων, όπως αντιλαμβανόμαστε την ιδιαίτερη «ευφυΐα» των δελφινιών έτσι αντιλαμβανόμαστε αντίστοιχα και το «φως» των ορχιδέων. Όλα τα όντα είναι ευλογημένα σε τούτη την δημιουργία, και ανεξαρτήτως πνευματικής εξέλιξης, κάθε όν προσφέρει τον ρόλο του σε τούτο τον κόσμο. Όλα τα λουλούδια είναι όμορφα και ευλογημένα με θεραπευτικές ιδιότητες σε φυσικό επίπεδο αλλά και αιθερικό. Όλα τα λουλούδια έχουν «λόγο» ύπαρξης. Έτσι και οι ορχιδέες, έχουν την «δύναμη» τους και τα ιάματα που παράγονται από αυτά έχουν εξαιρετικά όμορφα αποτελέσματα στην εναρμόνιση σώματος, ψυχής και πνεύματος.

Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα των ιαμάτων ορχιδέας γενικά είναι η ικανότητά τους να ενεργούν πάνω στα τσάκρα (ενεργειακά κέντρα) και στους μεσημβρινούς που υπάρχουν στο σώμα μας. Αυτό συνδυάζεται με τη δράση τους στο σώμα για να δημιουργήσει πολύ ισχυρές μετατοπίσεις στους ενεργειακούς μας τομείς, συχνά με πολύ άμεση επίδραση. Ενισχύουν την συνειδητότητα του ατόμου που τα παίρνει, και τον φέρνουν σε επαφή με το εσωτερικό του φως ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ. Εχουν πολύ καλά αποτελέσματα και σε πόνους στο φυσικό σώμα όπου χρησιμοποιούνται σε μορφή σπρέυ.


Τα ιάματα από ορχιδέες δημιουργηθήκανε στις αρχές του 1998 στην πρώτη έδρα των Living Tree Orchids στο West Sussex. Τώρα το «σπίτι τους» έχει μεταφερθεί στο νησί Γκίγκα της Σκωτίας, όπου δημιουργούνται, συσκευάζονται και διανέμονται σε πολλές χώρες. Τα ιάματα φτιάχνονται από σπάνια είδη ορχιδέων που διατηρούνται στο ειδικά διαμορφωμένο θερμοκήπιο. Καμία ορχιδέα δεν κόβεται για να γίνει το ίαμα, όπως συνηθίζεται στην παραδοσιακή ανθοθεραπεία. Και στα μπουκαλάκια αναγράφεται «No orchid was harmed to make this product» (καμία ορχιδέα δεν έχει κοπεί για να γίνει το ίαμα).

Κατασκευάστηκαν κυρίως από τον Don Dennis και την Heather Decam, με τη Natalie Shaw και τον Dominic Jones να συμμετέχουν επίσης, σχεδόν όλα τα ιάματα έγιναν από μια ομάδα ανδρών και γυναικών. Ο Peter Tadd και η Heather DeCam παρείχαν το μεγαλύτερο μερίδιο των πληροφοριών για κάθε ουσία, μαζί με ανατροφοδοτήσεις πληροφοριών ανά τα χρόνια από τους φίλους και τους θεραπευτές από όλο τον κόσμο.Τα τελευταία χρόνια ο Don Dennis συνεργάζεται με τον γιατρό ομοιοπαθητικό Dr.Adrian Brito – Babapulle που εμπνέεται τα νέα ιάματα και δίνει ειδικές οδηγίες για το πως θα παραχθούν ,με ιδιαίτερη ευαισθησία προς την φύση τους.

 

 

 

 

 


Singles

Τα ιάματα της κατηγορίας singles προέρχονται από διαφορετικά είδη ορχιδέας που καλλιεργούνται με πολλή αγάπη από τον Don Dennis στο Isle of Gigha στη Σκωτία.


Combination

Τα ιάματα της κατηγορίας combination είναι συνδυασμοί δύο ή περισσότερων ορχιδέων.


Aura sprays

Τα ιάματα της κατηγορίας aura sprays είναι σπρέυ με ιάματα από ορχιδέες και αιθέρια έλαια. Για θετική ενέργεια.

Κοινοποιήστε: