Υπηρεσίες

Τα προγράμματα ή συνεδρίες με το σημάδι μπορούν να γίνουν και εξ’ αποστάσεως μέσω skype, zoom, viber.

Ατομικές συνεδρίες Συστημικής Αναπαράστασης. Για την θεραπεία των σχέσεων μας, για επαγγελματικούς στόχους, για θεραπεία ασθενειών και μερών του σώματος που πονάνε.

Βιοενεργειακό τσεκ απ. Διάγνωση της ενεργειακής κατάστασης των οργάνων και των συστημάτων (πχ. ανοσοποιητικό, πεπτικό, ορμονικό κ.ο.κ) με την μέθοδο της κιναισθησίας και του βιοσυντονισμού.

Ανθοθεραπεία και life coaching. Με την βοήθεια των ιαμάτων του dr. Bach και των ιαμάτων από ορχιδέες, και την προσέγγιση των βαθύτερων αιτιών που προξενήσανε την όποια ψυχοσωματική ανισορροπία στο άτομο, δίνεται ο κατάλληλος συνδυασμός ιαμάτων για να απαλειφθούν προβλήματα όπως άγχος, μελαγχολία, φοβίες, θλίψη κ.α.

Positive thinking life coaching. Με την εφαρμογή θετικών σκέψεων και προθέσεων αλλάζουμε το σενάριο της ζωής μας και αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες με έναν νέο τρόπο.

Προγράμματα αποτοξίνωσης του οργανισμού για καλύτερη υγεία βασισμένα στις αρχές της φυσικοπαθητικής (naturopathy).

Προγράμματα ολιστικής αντιμετώπισης προβλημάτων μέσης και αυχένα με μασάζ on site (σε ειδική καρέκλα μασάζ), ορθοσωμική για την διόρθωση της στάσης του σώματος, μαγνητικά πεδία και βιοθεραπεία για τους πόνους- φλεγμονές. Ρεφλεξολογία – βοτανοθεραπεία – σωστή διατροφή.

Ολιστικό πρόγραμμα αντιμετώπισης άγχους και θλίψης με Αρωματοθεραπεία με αιθέρια έλαια (μασάζ , λουτρά κ.α) – Ανθοθεραπεία με πόσιμα ανθοιάματα και σπρέυ – Τεχνικές χαλάρωσης – Συμβουλευτική ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ (positive thinking life coaching) – Βοτανοθεραπεία – ολιστική διατροφή.

Πρόγραμμα ενεργειακής ενδυνάμωσης. Ενδυνάμωση της αύρας και του φυσικού σώματος με ιάματα, χρωματοθεραπεία, συμπληρώματα διατροφής, ασκήσεις σωματικές / νοητικές.

Και άλλα προγράμματα ανάλογα των προβλημάτων υγείας.

Κοινοποιήστε: