Ιάματα – singles

Καμία ορχιδέα δεν κόβεται για να γίνει το ίαμα

Τα ιάματα της κατηγορίας singles προέρχονται από διαφορετικά είδη ορχιδέας που καλλιεργούνται με πολλή αγάπη από τον Don Dennis στο Isle of Gigha στη Σκωτία.

Διατίθενται σε μπουκαλάκια με σταγονόμετρο των 15ml. Διαλύουμε 3-5 σταγόνες σε λίγο νερό και το πίνουμε ή βάζουμε τις σταγόνες κατευθείαν κάτω από τη γλώσσα μας. Η ακριβής δοσολογία αναγράφεται στην ετικέτα του μπουκαλιού.

Επίσης διατίθενται και σε μορφή pillules κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Για παραγγελίες καλέστε στο 6973 247 047 ή στείλτε μας email και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Κοινοποιήστε:

Αριθμός αποτελεσμάτων: 101

Phragmipedium Andean Fire

ΚΟΥΡΑΓΙΟ. Αναζωογονεί το κουράγιο μας σε πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής μας. Πολύ καλό για τα παιδιά που ξεκινάνε σχολείο ή αλλάζουν σχολείο, αλλά και σε περιπτώσεις bullying – μπούλινγκ. Βοηθάει να ησυχάζει τον φόβο που συνοδεύει μία κρίση άγχους.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός966
Laeliocattleya Angel Love

ΒΑΛΣΑΜΟ ΨΥΧΗΣ. «Θρέφει» το άτομο που βιώνει χαμένο μέσα στην στεναχώρια του, τον πανικό και την απόγνωση. Δείχνει να βοηθάει μέσα σε κρέμα σε μερικές περιπτώσεις δερματίτιδας.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1150
Bulbophyllum gracillimum

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Ισορροπεί την υπερβολική σεξουαλική ενέργεια στην περιοχή της λεκάνης, κατευθύνοντας την στα ανώτερα ενεργειακά κέντρα. Για περιπτώσεις υπερβολικής σεξουαλικής επιθυμίας (νυμφομανία – πριαπισμός).

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1152
Comparetia macroplectron (Columbia)

ΒΑΘΙΑ ΣΙΩΠΗ. Καλό για διαλογισμό, σε βοηθάει να βρείς την βαθιά σιωπή σου και ηρεμία.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1153
Phragmipedium Ainsworthii

ΓΕΙΩΣΗ. Σε φέρνει στον παρόντα χρόνο, ιδιαίτερα καλό μετά από ταξίδια ή μετά από κάποιο σοκ που χάνεις την αίσθηση του χρόνου. Πολύ καλό για τζεντ λαγκ.Εναρμονίζει το σώμα με τους φυσικούς του ρυθμούς, εναρμονίζει τους βιόρυθμους του. Πολύ καλό…
Περισσότερα

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1154
Ascocenda Princess Mikasa

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ. Βοηθάει να καθαρίζει από παλιά συναισθηματικά «υπολείμματα» που έχουν κρυφτεί μακριά από το συνειδητό νου και τα οποία εμφανίζονται σαν ψυχοσωματικό στρες και ενεργειακά μπλοκαρίσματα. Η θεραπευτική  του ιδιότητα ξεκινά από το συναισθηματικό κέντρο του εγκεφάλου .Επίσης απελευθερώνει…
Περισσότερα

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1155
Vanda Gomalco's Blue Magic

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ. Βοηθάει να καθαρίσουν αποτυπώματα από παιδική σεξουαλική κακοποίηση και ενδυναμώνει τις διεργασίες αυτογνωσίας και αυτοθεραπείας.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1156
Anguloa virginalis (Peru)

ΧΑΛΑΡΩΣΗ. Φέρνει μία βαθιά χαλάρωση μετά από μεγάλη νοητική ένταση, μία αίσθηση εσωτερικής ελευθερίας και ηρεμίας. Πολύ καλό για άντρες και γυναίκες που δρουν υπερβολικά με τις αρσενικές τους ενέργειες (για υπερβολή του γιάνγκ).

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1157
Laelia crispa (Brazil)

ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ. Φέρνει πάθος για την ζωή. Πολύ καλό για ανθρώπους που είναι πολύ διανοητικοί, που διαβάζουν – μελετούν πολύ ή κάθονται στο κομπιούτερ πολύ, με αποτέλεσμα να «χάνουν» την χαρά της ζωής και να απομονώνονται στον κόσμο…
Περισσότερα

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1158
Paph. sanderianum

ΧΑΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ. Βοηθάει το άτομο να χαρεί για αυτά που έχει καταφέρει στην ζωή του. Πολύ καλό για διαλογισμό επίσης γιατί σε «προσκαλεί» σε μία βαθιά αίσθηση της ύπαρξης σου.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1159
Dendrobium lawesii

ΟΥΡΑΝΙΑ ΗΡΕΜΙΑ. Ένα ίαμα που «ευθυγραμμίζει» την στάση του σώματος και παράλληλα σε οδηγεί σε βαθιά διαλογιστική κατάσταση.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1160
Scaphosepalum bicristatum

ΓΑΛΗΝΗ. Ένα ίαμα που φέρνει βαθιά γαλήνη και ένα «ξελάφρωμα» έντασης από την καρδιά. Καλό για διαλογισμό.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1161
Bulbophyllum carunculatum

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΑΡΑ. Ανανεώνει τον ρυθμό της χαράς της ζωής μέσα μας. Δυναμώνει το ηλιακό πλέγμα και το πεπτικό σύστημα (συκώτι, σπλήνα, έντερα) συνδέοντας κάποιον μέσω των κέντρων της κοιλιάς με την συμπαντική ενέργεια.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1162
Phragmipedium Eumelia Arias & Spectrolite / Labradorite

ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. Καθαρίζει την «σκιά» της ψυχής με ένα μοναδικό τρόπο. Φέρνει νοητική και συναισθηματική διαύγεια. Προστατεύει και από τα βλαβερά ραδιοκύματα των κινητών τηλεφώνων.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1163
Aeranthes grandiflora (Madagascar) & aquamarine gemstone

ΝΟΗΤΙΚΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Ηρεμεί και καθαρίζει τον νου δίνοντας διαύγεια αντίληψης και σκέψης. Ηρεμεί την νοητική ένταση.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1164

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ. Ένα ίαμα που δυναμώνει την πίστη στον εαυτό μας και την ικανότητα μας να καταφέρνουμε τους στόχους μας. Μας χαλαρώνει από την τελειομανία μας και μας βοηθάει να δεχτούμε αυτό που είμαστε και να χαλαρώσουμε από το κυνήγι της…
Περισσότερα

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1165
Doritaenopsis Rong Guan Mary

ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ. Αυτό το ίαμα μας «γλυκαίνει» την καρδιά από πικρίες και στεναχώριες και αναπτύσσει το αίσθημα της ευσπλαχνίας για όλα τα όντα. «Ξυπνάει τον θεραπευτή» μέσα μας.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1166
Nanodes medusae (Ecuador)

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ. Βοηθάει στην ευθυγράμμιση των αιθερικών μας σωμάτων. Δημιουργεί αίσθηση εσωτερικής ισορροπίας.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1167
Bulbophyllum gracillimum

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ. Βοηθάει να ενδυναμώσει – ξεμπλοκάρει την σεξουαλικότητα με θετικό τρόπο. Παράλληλα ενδυναμώνει την διαίσθηση. Βοηθάει στην γονιμότητα.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1168
Masdevallia reginae (Ecuador)

ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ. Υπέροχο ίαμα για διαλογισμό και άνοιγμα του 7ου κέντρου ενέργειας στην κορυφή του κεφαλιού. Σε καλωσορίζει στην ένωση με τον Ζωντανό Λόγο του Θεού! Και σε μαθαίνει να αφήνεσαι στη Σοφία της Δημιουργίας.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1169
Bulbophyllum eberhardtii

ΗΡΕΜΙΑ. Προσφέρει πνευματική ηρεμία για αυτούς που συνειδητά ακολουθούν έναν πνευματικό δρόμο, αλλά και σε αυτούς που σπουδάζουν. Ο ύπνος γίνεται πιο βαθύς και οι εντάσεις μαλακώνουν.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1170
Pleurothallis phalangifera

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Αυτό το ίαμα προσφέρει προστασία προς αρνητικές ενέργειες – άτομα αλλά και καθαρισμό αυτών, κρατώντας την ίδια στιγμή το άτομο συνδεδεμένο με την καλοσύνη μέσα του.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1171
Paphiopedilum liemianum (Java)

ΑΝΟΙΙΓΜΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗΣ. Ενδυναμώνει το «τρίτο μάτι» και βοηθάει στον διαλογισμό. Σε φυσικό επίπεδο βοηθάει σε προβλήματα όρασης μαζί με το Light of my eye.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1172
Phragmipedium China Dragon

ΦΟΒΟΣ ΠΡΟΟΔΟΥ. Πολύ χρήσιμο γι αυτούς που έχουν «κολλήσει» και δεν μπορούν να προχωρήσουν μπροστά και φοβούνται ότι δεν θα τα καταφέρουν να προοδεύσουν.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1173

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ. Αυτό το ίαμα δίνεται με πολύ προσοχή και σε άτομα που είναι υγιή και σταθερά στην πνευματική τους εξέλιξη. Επενεργεί ταυτόχρονα σε πολλά τσάκρα. Βοηθάει και σε χρόνιο βήχα.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1174
Scaphosepalum anchoriferum

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟΧΩΝ. Ένα δυνατό ίαμα που δίνει ώθηση στην θέληση μας να αναζωπυρώσουμε τους στόχους μας αλλά και να βρούμε τον σκοπό της ζωής μας. Βοηθάει να αντιμετωπίσουμε τα κρυφά εμπόδια που μας σταματούν από το να κάνουμε αυτό για…
Περισσότερα

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1175
Masdevallia ignea (Peru, Ecuador)

ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΛΗΣΗΣ. Αυτό το ίαμα τονώνει την δύναμη της θέλησης μας για να προχωρήσουμε στην ζωή μας. Δίνει θάρρος. Πολύ καλό και για προβλήματα στη μέση ή στα νεφρά. Βοηθάει την γονιμότητα.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1176
Masdevallia veitchiana (Peru/Ecuador)

ΣΠΙΘΑ ΖΩΗΣ. Γι αυτούς που έχουν χάσει την σπίθα της ζωής τους λόγω αρνητικών σκεπτομορφών και περιοριστικών αντιλήψεων. Σε βοηθάει να δεις την αλήθεια μέσα από την «ομίχλη». Ένα γιν ίαμα (Βοηθάει στην γονιμότητα, τονώνει την ενέργεια των νεφρών).

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1177
Dendrobium alexandrae

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. Καλό για κάθε περίπτωση αβεβαιότητας. Θρέφει την διαδικασία δημιουργικότητας που μπλοκάρεται για διάφορους λόγους και δίνει «ώθηση για την γέννηση» της δημιουργίας μας. Πολύ καλό για εγκύους.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1178
Phragmipedium St. Ouen

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΛΑΜΨΗ. Το ίαμα βοηθάει να αντιληφθείς την ακτινοβολία του εσωτερικού σου φωτός, της εσωτερικής σου λάμψης και να την αποδεχτείς, να την καλωσορίσεις.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1179
Paphiopedilum Helvetia

ΚΟΥΡΑΓΙΟ. Μας δίνει κουράγιο να αντιμετωπίσουμε τις σκιές μας που εμποδίζουν το πνευματικό μας ταξίδι. Μας ευθυγραμμίζει με το «θεϊκό μας σχέδιο» και μας οδηγεί εκεί που πρέπει να πάμε χωρίς πολλές σκέψεις.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1180
Bulbophyllum lobbii (S.E. Asia)

ΖΩ ΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Για αυτούς που αισθάνονται ότι είναι από «άλλο πλανήτη» και δεν μπορούν να ζουν με όλο τους το είναι στον παρόντα χρόνο, δεν νοιώθουν πλήρως «ενσαρκωμένοι».Επίσης καθαρίζει την συναισθηματική σύγχυση.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1181
unregistered hybrid, believed to be Vascostylis Crownfox Red Gem x either Ascda. Yip Sum Wah or Ascda. Peggy Foo

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ. Βοηθάει στην απελευθέρωση συναισθηματικών μπλοκαρισμάτων από το κέντρο της καρδιάς και κυρίως θλίψη που έχει σχέση με πένθος ,χωρισμό . Γι αυτούς που αγαπούν τους άλλους πιο πολύ από τον εαυτό τους.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1182
Phragmipedium Grouville

ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. Απελευθερώνει – μαλακώνει την «συναισθηματική πανοπλία» της καρδιάς και σε βοηθάει να αφήσεις πίσω σου παλιούς αμυντικούς μηχανισμούς.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1183
Brassia Rex

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ. Ενθαρρύνει και προστατεύει την επικοινωνία αγάπης ανάμεσα μας. Σε βοηθάει να έρθεις σε επαφή με την ψυχή του άλλου και όχι με την προσωπικότητα του. «Ανοίγει την αίσθηση του πραγματικού εαυτού».

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1184
Phragmipedium besseae

ΚΟΥΡΑΓΙΟ. Χρησιμοποιείται καλύτερα μετά από το Andean fire (αν υπάρχει βαθύ τραύμα) και δίνει κι αυτό με την σειρά του, το κουράγιο που χρειάζεται για να προχωρήσεις στην ζωή, θεραπεύοντας την καρδιά. Φαίνεται να μπλοκάρει κάθε αρνητική ενέργεια που μπορεί…
Περισσότερα

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1185
Bulbophyllum saltatorium

ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΦΩΤΟΣ. Παίρνοντας το ίαμα, νοιώθεις να «απλώνεται» φώς από το κεφάλι καθαρίζοντας τον εγκέφαλο από αρνητικές σκέψεις, προς τον λαιμό, μετά προς την καρδιά, δίνοντας ένα αίσθημα ανανέωσης και τέλος κατεβαίνει προς την λεκάνη και ξυπνάει με έναν γλυκό…
Περισσότερα

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1186
Dendrobium eximium

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΑΛΗΝΗ.Αυτό το ίαμα βοηθάει να «ησυχάσει» ο νούς και να νοιώσεις την υπέρτατη Ειρήνη – γαλήνη που ξεπερνά κάθε κατανόηση. Περιέχει και ίαμα από κρύσταλλο κουάρτζ.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1187
Bulbophyllum echinolabium (Borneo)

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ. Καθαρίζει το αιθερικό, αλλά και αποτοξινώνει το συκώτι, τα έντερα, στομάχι και δρά και στον λαιμό.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1188
Jumellea major (Madagascar)

ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ 1ου τσάκρα. Εξαγνίζει το πρώτο τσάκρα και στους άντρες και στις γυναίκες από «άσχημες μνήμες» και φέρνει την χαρά της ανανέωσης. Πολύ καλό για περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1189
Cochlioda noezliana (Peru)

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ. Βοηθάει να «γιορτάσεις» την μοναδικότητα του εαυτού σου και να μην επηρεάζεσαι από τις προβολές και τις προσδοκίες των άλλων. Πολύ καλό για παιδιά που νοιώθουν ότι δεν έχουν αγαπηθεί αλλά και για θεραπευτές που φροντίζουν πολύ τους άλλους…
Περισσότερα

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1190
Pleurothallis gargantua (Ecuador)

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Προστασία από αρνητικές δυνάμεις.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1191
Laelia anceps (Mexico)

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. Για αυτούς που «παίρνουν» τα πράγματα πολύ σοβαρά και δεν μπορούν να χαρούν την καθημερινότητα τους. Αυτό το ίαμα δίνει μία χαρούμενη «ελαφριά» διάθεση, που σε κάνει να «αφήσεις» τα προβλήματα στην άκρη, «έστω για λίγο».

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1192
Paphiopedilum Gratixianum (Vietnam)

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ. Αυτό το ίαμα απελευθερώνει από τις «ψευδαισθήσεις» που αφήνουμε εξωτερικά και εσωτερικά να μας πλανούνε, για να μην ζήσουμε την αληθινή διάσταση του εαυτού μας και των άλλων. Στο φυσικό επίπεδο βοηθάει στους πόνους της μέσης.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1193
Scaphosepalum swertifolium (Central America)

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΖΩΗΣ. Γι αυτούς που έχουν «χάσει» την κατεύθυνση της ζωής τους, δεν ξέρουν προς τα «πού να πάνε». Βοηθάει το άτομο να ευθυγραμμιστεί με την βαθιά επιθυμία της καρδιάς, της ψυχής μας.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1194
Paph. Michael Koopowitz x Paph. lowii

ΔΙΑΥΓΗΣ ΟΡΑΣΗ. Βοηθάει την καθαρότητα της εσωτερικής μας όρασης αλλά έχει και επίδραση στην φυσική μας όραση, βοηθάει στον εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας. Τα μάτια μας «ανοίγουν» και βλέπουν καθαρά την πραγματικότητα γύρω μας και μέσα μας.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1195
Doritaenopsis Juihbao Fairy, emerald, sapphire and a black pearl

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. Το ίαμα που σε βοηθάει να βιώσεις την αγάπη άνευ όρων, την αγάπη στην ανώτερη έκφρασή της.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1196
Neomoorea irrorata

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. Ένα ίαμα που προέρχεται από μία πολύ σπάνια ορχιδέα. Ιδανικό ίαμα για ζευγάρια που θέλουν η σχέση τους να στηρίζεται στην αγάπη και την αμοιβαία έλξη.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1197
Pleurothallis restrepioides (Ecuador)

ΕΥΦΡΑΔΙΑ και ΧΙΟΥΜΟΡ. Για τα άτομα που είναι πολύ «σοβαρά», που έχουν πρόβλημα έκφρασης στον λόγο τους, μαθητές που έχουν υποστεί μπούλινγκ. Δίνει στο άτομο ευφράδεια. Πολύ καλό για τα μάτια, για άτομα που διαβάζουν πολύ ή βρίσκονται πολλές ώρες…
Περισσότερα

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1198
Phragmipedium Grouville

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΡΔΙΑΣ. Βοηθάει στην έκφραση των συναισθημάτων της καρδιάς χωρίς φόβο για τις επιπτώσεις του να εκφράζουμε την αλήθεια μας.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1199
Dendrobium Miva Plum

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. Καθαρίζει τα ενεργειακά «αποτυπώματα» κατά την διάρκεια της εννεάμηνης κύησης μας, που μπορεί να μπλοκάρουν την δημιουργικότητα μας αλλά και την αναπαραγωγική μας ικανότητα. Ευεργετεί την περιοχή της λεκάνης.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1200
Bulbophyllum longiflorum (Borneo)

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ. Αυτό το ίαμα αναδεικνύει την εσωτερική μας ομορφιά και βγάζει προς τα έξω την εσωτερική μας λάμψη, ανανεώνοντας την αυτοπεποίθηση μας. Πολύ καλό για τις γυναίκες μετά την κλιμακτήριο – εμμηνόπαυση.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1201
Paphiopedilum liemianum (Java)

ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Ένα ίαμα που μας τονώνει και μας δίνει ένα boost σε δύσκολες περιόδους που νοιώθουμε αδύναμοι, εξαντλημένοι.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1202
Paphiopedilum Wössner’s Black Wings

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ. Ένα πολύ δυνατό ίαμα για τις «σκοτεινές μας» στιγμές, που νοιώθουμε απόγνωση και βαθιά τραυματισμένοι. Μας βοηθάει να θεραπεύσουμε τις πληγές μας και να νοιώσουμε «ολοκληρωμένοι» ξανά με ανανεωμένη διάθεση.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1203
Scaphosepalum gibbersoum (Central America)

ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. Μεταμορφώνει θετικά την σκέψη μας και μας δίνει την δύναμη να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Δίνει αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1204
Dendrobium spectabile (PNG)

ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Για να νοιώθουμε ασφαλείς και προστατευμένοι σε αλλαγή περιβάλλοντος, ταξίδια, σε αλλαγή δουλειάς και γενικώς σε κάθε μεταβατικό στάδιο.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1205
Bulbophyllum tingabarinum

ΑΘΩΟΤΗΤΑ. Μας φέρνει «πίσω» στην πρωταρχική μας αθωότητα. Η αθωότητα είναι το διαβατήριο για την επιστροφή της ψυχής μας και την ένωση μας με την Υπέρτατη Πηγή. Μέσω της αθωότητας αναδύεται μια πηγιαία χαρά και «καθαρότητα» σαν του μικρού παιδιού.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1206
Paphiopedilum Armeni White

ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ. Το ίαμα για την ανυπομονησία, σε κάνει να νοιώθεις ότι έχεις όλο τον χρόνο που χρειάζεσαι για να κάνεις αυτά που έχεις να κάνεις χωρίς στρές. Κάνεις τα πράγματα αργά και σταθερά.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1207
Dendrobium moniliforme

ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΨΥΧΗΣ. Σαν μια «αγνή» βροχή που «ξεπλένει» την ψυχή από την κούραση της και από προγονικούς αρνητικούς προγραμματισμούς και την ετοιμάζει για το πνευματικό ταξίδι της εξέλιξης της.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1208
Bulb. Elizabeth Ann 'Buckleberry"

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΩ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. Δεν αφήνει το σκοτάδι να εμποδίσει το ταξίδι σου προς το Φως. Ενδυναμώνει το εσωτερικό αίσθημα της ελευθερίας.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1209
Paphiopedilum spicerianum (Bhutan)

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΝΟΧΩΝ. Απελευθέρωση από ενοχές και ντροπή που μας προκαλούν «εσωτερική συμπίεση» και σφίξιμο και μας μπλοκάρουν από το να ζούμε την ζωή μας ελεύθερα και χαρούμενα.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1210
Masdevallia Flying Colours

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ. Το ίαμα που σε απελευθερώνει από παλιούς προγραμματισμούς, πεποιθήσεις, ιδέες και δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς πνευματικά.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1211
Phragmipedium Carol Kanzer

ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ. Αυτό το ίαμα φέρνει ζωτική ανανέωση σε κυτταρικό επίπεδο, καθαρίζει αρνητικά πάτερν και ανανεώνει την υγεία μας.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1212

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. Μας δίνει δύναμη, κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε να προχωρήσουμε μπροστά, ενώ «πολύ σκοτάδι» φαίνεται να αναδύεται στο περιβάλλον γύρω μας παγκοσμίως. Απελευθερώνει μπλοκαρισμένα συναισθήματα που έχουν σχέση με μοναξιά και θλίψη. Δίνει…
Περισσότερα

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1213
Paph. Lady Isabel

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ. Αυτό το ίαμα μας βοηθάει να αναγνωρίσουμε την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά μας και των άλλων αλλά και την ομορφιά της φύσης. Με τον μοντέρνο τρόπο ζωής στις πόλεις έχουμε αποξενωθεί από την ομορφιά της φύσης αλλά…
Περισσότερα

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1214

ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΗ ΦΛΟΓΑ. Για θέματα που έχουν σχέση με την εσωτερική ζέστη (γιανγκ) στο 2ο, 3ο, 4ο της καρδιάς. Μπορεί να φέρει ησυχία στην καρδιά και μία ανάγκη για συντροφικότητα. Ανεβάζει την λίμπιντο.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1215
Dendrobium hybrid

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ. Ξεμπλοκάρει την περιοχή της λεκάνης και προσφέρει αίσθηση ασφάλειας (γείωσης), ζωτικότητας. Καλό για θέματα γονιμότητας και λίμπιντο.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1216
Phragmipedium wallisii

ΓΑΛΗΝΗ. Φέρνει εσωτερική γαλήνη και νοητική ησυχία, πολύ καλό για διαλογισμό.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1217

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΥΨΩΣΗ. Αυτό το ίαμα μας ενώνει με την Ανώτερη Πηγή Φωτός, ανταποκρίνεται καλά από το 4ο τσάκρα και πάνω (φτάνει στο 22ο ) και μας ανοίγει την ενόραση αλλά και την δυνατότητα να «παίρνουμε» πληροφορίες «άνωθεν».

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1218
Paphiopedilum Predatious

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ. Πολύ καλό για άτομα που έχουν κουραστεί από τις πολλές ευθύνες και έχουν «κολλήσει» στα ίδια και τα ίδια. Φέρνει ανανέωση δυνάμεων και αποφασιστικότητα.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1219
Comparetia speciosa (Ecuador)

ΗΡΕΜΗ ΟΠΤΙΚΗ. Για να βλέπεις την ζωή με έναν ήρεμο, γαλήνιο τρόπο, πράττοντας με ακεραιότητα και νηφαλιότητα στην καθημερινότητα μας.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1220
Paph. Golden Dollar

ΧΑΜΟΓΕΛΑ. Δημιουργεί μια ήρεμη και ήσυχη χαρά! Βοηθάει στην συναισθηματική αναστάτωση, δίνοντας μία αίσθηση εσωτερικής ασφάλειας και αισιοδοξίας. Δρά θεραπευτικά στο στομάχι και την χολή.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1221
Bulbophyllum spiesii

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Νο.1. Είναι «ξαδελφάκι» του Shadow Warrior και είναι ένα από τα πιο σημαντικά ιάματα στην σειρά μας γιατί βοηθάει την σκιερή πλευρά της ψυχής να ισορροπήσει μέσα σε ένα ψυχολογικό πλαίσιο εξέλιξης. Σε βοηθάει να αποδεχτείς…
Περισσότερα

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1222
Dracula chimaera (Columbia)

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Νο.2. Αυτό το ίαμα μας δίνει το κουράγιο που χρειάζεται για να αντιμετωπίσουμε τους πιο βαθείς μας φόβους. Καλό σε σαμάνικα «ταξίδια» κάθαρσης.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1223
Bulbophyllum phalaenopsis (Papua New Guinea)

ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ. Βοηθάει στο να βάζουμε ένα εσωτερικό όριο έτσι ώστε η σκιά μας να μην υπερκαλύπτει την καθημερινότητα μας και εμποδίζει την πραγματοποίηση των στόχων μας.Ενώνει την ψυχή με τις ρίζες της και το ταξίδι της.Ξεκαθαρίζει την “εσωτερική”…
Περισσότερα

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1224
Dendrochilum magnum (S.E. Asia)

ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ. Αυτό το ίαμα ανοίγει την γιανγκ πολικότητα στην κορυφή του κεφαλιού (baihui point) φέρνοντας μια σπειροειδή ζωτική δύναμη που μας κινητοποιεί έντονα.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1225
Bulbophyllum pecten-veneris

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Καθαρισμός από ενεργειακά αποτυπώματα αρνητικών ανθρώπων που είναι πολύ χειριστικοί. Η ποιότητα του είναι πολύ γιν και προστατεύει την αύρα από εξωτερικές επιρροές.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1226
Paphiopedilum Honey

«ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ». Αυτό το ίαμα σε βοηθάει να συντονιστείς με τον πνευματικό σου δρόμο και παράλληλα να μείνεις αυθεντικός, να μείνεις στην αλήθεια σου.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1227
Phragmipedium Sorcerer's Apprentice

ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ – ΕΣΤΙΑΣΗ. Σε βοηθάει να μένεις στο κέντρο σου και να μην αποσπάσαι από το περιβάλλον έτσι ώστε να μην χάνεις ενέργεια και «αδειάζεις».

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1228
Portillia popowiana

ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. Αυτό το ίαμα σε βοηθάει να δεις την χαρά της ζωής και την εκδήλωση του Θείου σε καθετί γύρω μας και να απολαύσεις την πνευματική σου πορεία.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1229
Pleurothallis triptanthera

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΘΛΙΨΗΣ. Απελευθερώνει και «θεραπεύει» την βαθιά θλίψη της ψυχής. Πολλοί άνθρωποι κουβαλάνε μία αίσθηση βαθιάς στεναχώριας για χρόνια στην ζωή τους, που μπορεί φαινομενικά να μην υπάρχει αιτία. Στην αρχή θα φέρει την θλίψη στην επιφάνεια για μερικές ώρες…
Περισσότερα

Κατηγορίαsingles
Τιμή24 €
Κωδικός1230
Cochlioda beyrodtiana

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΝΗΣΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ. Ξεμπλοκάρει και αναζωπυρώνει την σεξουαλικότητα με έναν πολύ αρμονικό τρόπο. Πολύ καλό για «ψυχρότητα», αναπαραγωγικά προβλήματα, και γενικά μπλοκαρίσματα στην λεκάνη.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1231
Bulbophyllum purpureorachis & Black Tourmaline

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ «ΑΚΙΝΗΣΙΑ» – ΓΑΛΗΝΗ. Αυτό το ίαμα δημιουργεί ένα υπέροχο βαθύ αίσθημα εσωτερικής ηρεμίας και «ακινησίας». Πολύ καλό για διαλογισμό.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1232
Vandaceous hybrid

ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ. Αυτό το ίαμα είναι το «αδελφάκι» του Healing the Higher Heart (δεν έχει ιάμα από χρυσό μέσα). Βοηθάει στην «θεραπεία καρδιάς», απελευθερώνει αρνητικά συναισθήματα που μας εγκλωβίζουν στο να μην βιώσουμε την υπέρτατη Αγάπη χωρίς…
Περισσότερα

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1233
Nanodes medusae

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ. Βοηθάει στην ευθυγράμμιση του φυσικού σώματος, της σπονδυλικής στήλης – του θώρακα και της λεκάνης. Αυτό βοηθάει γενικά στην καλύτερη γείωση του ατόμου. Πολύ καλό για αυτούς που ασχολούνται με άσκηση (γιόγκα,πιλάτες κ.α).

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1234

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΨΥΧΗ. Ηρεμεί την ταλαιπωρημένη ψυχή και βοηθάει τα άτομα που δεν έχουν ωριμάσει συναισθηματικά. Ανοίγει την καρδιά για να νοιώσει κάποιος την ευσπλαχνία, την συγχώρεση, την γενναιοδωρία αλλά και την εξάλειψη των φόβων.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1235
Phragmipedium schlimii, Phragmipedium Desormes, and an emerald

ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ. Αυτό το ίαμα σε «μαθαίνει» να αγαπάς πέρα από κτητικότητες και εγωκεντρισμούς, αφαιρεί τις λάθος αντιλήψεις για την αγάπη και «γλυκαίνει την καρδιά» με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Πολύ καλό για ζευγάρια.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1238
Paphiopedilum Snowbird

ΓΛΥΚΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ. Ένα πολύ «ευγενικό» ίαμα που φέρνει το αίσθημα μιας γλυκιάς αγκαλιάς. Φέρνει ηρεμία μετά από μία κουραστική μέρα. Πολύ καλό για παιδιά επίσης.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1239
Gongora dresslerri (Central America)

ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ «ΑΠΕΙΛΕΣ». Είναι ένα ιδιαίτερο ίαμα που μας δίνει δύναμη να αντιμετωπίσουμε εξωτερικές απειλές που δημιουργούν πολύ φόβο. Προσφέρει ένα αίσθημα ασφάλειας αλλά και δύναμης. Πολύ καλό για έκτακτες επείγουσες καταστάσεις.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1240
Phragmipedium Hanne Popow

ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Για να αγαπήσουμε και να φροντίσουμε τον εαυτό μας, αλλά παράλληλα να ανοίξουμε την καρδιά μας και προς τους άλλους.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1241
Phalaenopsis violacea var. Mentawai

ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗΣ. Ένα ίαμα που «απευθύνεται» στο 6ο τσάκρα, ανοίγει την ενόραση και την διαίσθηση.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1242
Phragmipedium besseae variety d’allesandroi, Phragmipedium kovachii & Amethyst

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗ Νο 2. Αυτό το ίαμα είναι το δεύτερο από μία τριάδα ιαμάτων που βοηθούν στην πνευματική εξέλιξη – ανάληψη του ατόμου. Και το συγκεκριμένο βοηθάει στην γείωση.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1243
Phragmipedium besseae

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗ Νο 1. Το πρώτο ίαμα από την τριάδα που έχει μία δυνατή επίδραση στα πρώτα δύο τσάκρα της λεκάνης, ξεμπλοκάροντας την περιοχή αλλά και «καθαρίζοντας» την από διάφορες αρνητικές ενέργειες που έχουν σχέση με αυτά τα τσάκρα.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1244
Phragmipedium besseae variety d’allesandroi, Phragmipedium kovachii & Kuan Yin Fluorite

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗ Νο 3. Το τρίτο ίαμα της τριάδας που βοηθάει το άνοιγμα και την εξισορρόπηση των τσάκρα από της καρδιάς και πάνω. Δίνει θετικότητα, ζωτικότητα και αναζωογόνηση.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1245
Stanhopea Havre des Pas

ΚΟΥΡΑΓΙΟ. Ένα σημαντικό ίαμα για θεραπεία του ηλιακού πλέγματος αλλά και την ενεργοποίηση του λαιμού. Βοηθάει το άτομο να είναι στην αλήθεια του και να την προασπίζει. Παρόλο που δίνει πολύ ενέργεια, βοηθάει στον ύπνο να γίνει πιο βαθύς.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1246

ΓΕΙΩΣΗ. Ένα ίαμα που φέρνει ηρεμία και μία γλυκιά αίσθηση γείωσης. Βοηθάει επίσης στην «επιδιόρθωση» ρωγμών στο αιθερικό του κέντρου του λαιμού. Πολύ καλό για μετά από ταξίδια, για το τζετ λαγκ.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1247
Phal. aphrodite (Phillipines) & rose quartz

ΛΕΥΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ. Ένα υπέροχο ίαμα από μία λευκή ορχιδέα που φέρνει ηρεμία και αναζωογόνηση, μία αίσθηση σαν της μητρικής αγκαλιάς. Πολύ καλό για μετατραυματικό στρες.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1248
Grammatophyllum scriptum (S.E. Asia)

ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. Σε βοηθάει να «ξυπνήσεις την φαντασία σου» την δημιουργικότητα σου και να ανακαλύψεις τον σκοπό της ζωής σου.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1249
Bulbophyllum frostii

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΧΩΝ. Σε βοηθάει να υλοποιήσεις τους στόχους σου φέρνοντας χαρά στην καρδιά.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1250
Phalaenopsis Sussex Silk

ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ – ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ. Φέρνει αίσθημα χαράς και αισιοδοξίας, επειδή «ανοίγει» την πόρτα της καρδιάς, της ευσπλαχνίας για όλα τα όντα.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1251
Phalaenopsis Sussex Silk

ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ – ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. Για αυτούς που χρειάζονται αγάπη κι ευσπλαχνία για τον εαυτό τους πριν την δώσουν σε άλλους.

Κατηγορίαsingles
Τιμή20 €
Κωδικός1252