Εκπαίδευση στην Ανθοθεραπεία με ιάματα από ορχιδέες

Με την Μαρία Λεονί Γεωργοπούλου
(φυσικοπαθητικό, ανθοθεραπεύτρια, δασκάλα ολιστικών θεραπειών)

 

Τα ιάματα από ορχιδέες Living Tree Orchids, δίνουν μια νέα διάσταση στην ανθοθεραπεία με την μοναδική τους ιδιότητα να μας συντονίζουν σε υψηλότερες δονήσεις της συνειδητότητας μας. Οι ορχιδέες σαν είδος λουλουδιού, έχουν από φύση τους, ιδιαίτερες ιδιότητες να μας συντονίζουν με το «θεϊκό μας σχέδιο» και να μας βοηθούν στην πνευματική μας ανέλιξη. Όπως οι άνθρωποι και τα ζώα έτσι και τα λουλούδια έχουν τα δικά τους επίπεδα συνειδητότητας. Όπως αντιλαμβανόμαστε το «φώς» των μοναχών και των αγίων ανθρώπων, την ιδιαίτερη «ευφυΐα» των δελφινιών έτσι αντιλαμβανόμαστε αντίστοιχα και το «φως» των ορχιδέων. Όλα τα όντα είναι ευλογημένα σε τούτη την δημιουργία, και ανεξαρτήτως πνευματικής εξέλιξης, κάθε όν προσφέρει τον ρόλο του σε τούτο τον κόσμο. Όλα τα λουλούδια είναι όμορφα και ευλογημένα με θεραπευτικές ιδιότητες σε φυσικό επίπεδο αλλά και αιθερικό. Όλα τα λουλούδια έχουν «λόγο» ύπαρξης. Έτσι και οι ορχιδέες, έχουν την «δύναμη» τους και τα ιάματα που παράγονται από αυτά έχουν εξαιρετικά όμορφα αποτελέσματα στην εναρμόνιση σώματος, ψυχής και πνεύματος.

Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα των ιαμάτων ορχιδέας γενικά είναι η ικανότητά τους να ενεργούν πάνω στα τσάκρα (ενεργειακά κέντρα) και στους μεσημβρινούς που υπάρχουν στο σώμα μας. Αυτό συνδυάζεται με τη δράση τους στο σώμα για να δημιουργήσει πολύ ισχυρές μετατοπίσεις στους ενεργειακούς μας τομείς, συχνά με πολύ άμεση επίδραση. Ενισχύουν την συνειδητότητα του ατόμου που τα παίρνει, και τον φέρνουν σε επαφή με το εσωτερικό του φως.

Τα ιάματα από ορχιδέες δημιουργηθήκανε στις αρχές του 1998 στην πρώτη έδρα των Living Tree Orchids στο West Sussex. Τώρα το «σπίτι τους» έχει μεταφερθεί στο νησί Γκίγκα της Σκωτίας, όπου δημιουργούνται, συσκευάζονται και διανέμονται σε πολλές χώρες. Τα ιάματα φτιάχνονται από σπάνια είδη ορχιδέων που διατηρούνται στο ειδικά διαμορφωμένο θερμοκήπιο.

Καμία ορχιδέα δεν κόβεται για να γίνει το ίαμα, όπως συνηθίζεται στην παραδοσιακή ανθοθεραπεία. Και στα μπουκαλάκια αναγράφεται: «No orchid was harmed to make this product».

 

Η εκπαίδευση έχει διάρκεια 50 ώρες και περιλαμβάνει τα εξής:

 

1. Εισαγωγή στα Living Tree Orchids ιάματα από την Σκωτία και λίγα λόγια για τα άλλα ιάματα, διαφορές – ομοιότητες, ιστορία της ορχιδέας, τρόποι παραγωγής τους, πώς επενεργούν στα ενεργειακά κέντρα – σώματα, μεσημβρινούς.
Υγεία και ασθένεια (θεωρία σύμφωνα με τον Ε. Μπάχ).
2. Λεπτομερής ανάλυση των 54 combination ιαμάτων (σε ποια τσάκρα και μεσημβρινούς επενεργούν το καθένα).
3. Λεπτομερής ανάλυση των 104 single ιαμάτων (σε ποια τσάκρα και μεσημβρινούς επενεργούν το καθένα).
4. Λεπτομερής ανάλυση της σειράς defender, ειδικά ιάματα για προστασία ιαμάτων (σε ποια τσάκρα και μεσημβρινούς επενεργούν το καθένα).
5. Λεπτομερής ανάλυση των ιαμάτων από ημιπολύτιμους λίθους και άλλα λουλούδια ιαμάτων (σε ποια τσάκρα και μεσημβρινούς επενεργούν το καθένα).
6. Λεπτομερής ανάλυση των 7 ιαμάτων elements (γή, μέταλλο, νερό, ξύλο, φωτιά, αέρας και κρύσταλλο) και μάθημα κατανόησης των 5 στοιχείων σύμφωνα με την κινέζικη ιατρική ιαμάτων (σε ποια τσάκρα και μεσημβρινούς επενεργούν το καθένα).
7. Μελέτη περιστατικών.

Το πρόγραμμα είναι 50 ωρών σύμφωνα με τα δεδομένα της Ελληνικής Ανθοϊαματικής Εταιρείας για να «πιστοποιείται» κάποιος ως σύμβουλος ανθοϊαμάτων Living Tree Orchids και να μπορεί να γραφτεί και ως μέλος στην Ε.Α.Ε.

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΙΑΜΑΤΑ LIVING TREE ORCHIDS ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ «ΜΥΗΣΗ» ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ/ΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΤΕΙΤΕ και να το κάνετε από καρδιάς .
Όταν είστε έτοιμοι/ες, εγώ θα είμαι εδώ για σας, να σας ξεναγήσω σε αυτό το πανέμορφο ταξίδι!!
Τα μαθήματα θα οργανώνονται ανάλογα του ενδιαφέροντος, ακόμα και σε ιδιαίτερα αν χρειαστεί, με skype, zoom, messenger, viber.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ

Με αγάπη!
Μαρία Λεονί, τηλ 6973247047

Κοινοποιήστε: