Διάγνωση με το εκκρεμές

εκκρεμές

Εμπιστοσύνη στην εσωτερική φωνή μας 

Η διάγνωση με το εκκρεμές είναι μία μέθοδος κιναισθησίας ή κινησιολογίας που μας φέρνει σε επαφή με την εσωτερική μας γνώση και αλήθεια.

Πώς μπορεί να συμβεί αυτό :

Το σώμα είναι μια μορφή συνείδησης που έχει συνεχή επικοινωνία με την ψυχή και τον ανώτερο εαυτό. Οπότε, το σώμα ξέρει την αλήθεια της ύπαρξης και ξέρει όλες τις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που μπορεί να έχουμε.

Μπορούμε να ρωτήσουμε για θέματα που έχουν σχέση με:
Α. το σώμα μας: την υγεία του, τις ανάγκες του, την ενεργειακή του κατάσταση.
Β. την ψυχή μας: την συγκινησιακή και την ενεργειακή μας κατάσταση, τις ενεργειακές ανταλλαγές με τους άλλους κ.α
Γ. το πνεύμα μας και την εξελικτική του πορεία
Δ. το περιβάλλον μας και τις γεωπαθητικές δυναμικές του
Ε. τις σχέσεις μας

Στο πρώτο σεμινάριο:
Θα μάθουμε πώς να ακούμε το σώμα μας και πώς να χρησιμοποιούμε το εκκρεμές (σαν εργαλείο), για να παίρνουμε τις απαντήσεις μας και να μην έχουμε ανάγκη συνέχεια κάποιον  “έξω” από εμάς να μας καθοδηγεί και να μας λέει τί θα κάνουμε . Με τον τρόπο αυτό θα μάθουμε να “ακούμε”, να “βλέπουμε”, ποιοί άνθρωποι είναι καλοί και συμβατοί ενεργειακά μαζί μας, ποιές τροφές – βιταμίνες – βότανα – φάρμακα, ποιοί δάσκαλοι – θεραπευτές – εκπαιδεύσεις κ.ο.κ. Επίσης θα μάθουμε πόσο σημαντική είναι η γείωση στην ζωή μας για να έχουμε σωστή πορεία και εσωτερική καθοδήγηση.

Aκολουθούν και άλλα μαθήματα διάγνωσης με το εκκρεμές (και για θεραπευτές), που ανάλογα της δυνατότητας της ομάδας και του ενδιαφέροντος θα κανονίζονται και οι ημερομηνίες

Πληροφορίες: Μαρία-Λεονί Γεωργοπούλου, τηλ. 6973247047

Κοινοποιήστε: